Instar

Instar lansirao novu liniju gaming PC računala

08.06.2016 u 10:10

Bionic
Reading

Za sve one koje traže ultimativno gaming iskustvo, Instar donosi pravu poslasticu kojoj će rijetki moći odoljeti

Riječ je o liniji Anubis PC računala s fantastičnom grafikom NVIDIA GeForce GTX 1.080 s čak osam GB memorije, koja postavlja potpuno nove standarde vizualnog doživljaja svega što vidite ispred sebe. Detalji za koje prije niste ni znali da postoje sad postaju dijelom vaše serijske opreme. Nova flagship grafička kartica od Nvidije je naprednija grafika ikad proizvedena. Beskompromisne performanse, poboljšano hlađenje i optimizirana potrošnja energije jamče izvanserijsko iskustvo gaminga

Osim nove grafike 1.080 koja je predmet žudnje svakog ozbiljnog gejmera, Anubis PC računala su opremljena moćnim Intel Core i7 procesorima iz obitelji Skylake, 16 GB DDR4 RAM-a te pripadajućim HDD ili SSD-om, izbor je na vama. Rezultat svega su ultrabrzi i pouzdani borbeni strojevi koji će s lakoćom odraditi sve vaše zadatke, bilo da se radi o gamingu, programiranju, modeliranju, obradi videa ili nečeg drugog.

Sve je upakirano u vrlo popularno kućište InWin GT1 s mnogo korisnih i lako dostupnih priključaka koji gaming seanse pretvaraju u čisti užitak. Oslobodite svoj nemirni gejmerski karakter koji uvijek želi bolje i više!

Već svima dobro poznato i odlično prihvaćeno petogodišnje jamstvo na sva računala Instar PC je dodatna potvrda izvrsnosti Instar informatike te njihovih proizvoda i usluga kojima se vjeruje. Linija Anubis PC će zadovoljiti i najizbirljivije korisnike koji uvijek traže najbolja moguća rješenja koja se mogu kupiti na domaćem tržištu.

Više detalja o spomenutim računalima potražite OVDJE

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.