Instar Informatika

Office 365 po fantastičnoj cijeni od samo 299 kuna

31.05.2016 u 14:05

Bionic
Reading

Danas svi žele biti produktivniji, uštedjeti na vremenu, napraviti sve brže i efikasnije. Kako biste to uspjeli, ne postoji bolje programsko rješenje od Microsoft Officea 365

Office 365 je skup online usluga i servisa, sve što vam treba za rad bilo kada i bilo gdje. Bilo da se služite PC računalom, Macom, tabletom ili telefonom, Office 365 besprijekorno izvršava sve vaše zadatke na bilo kojoj platformi, zahvaljujući sjajnoj optimizaciji. Omiljeni Office koji poznajete i kojemu vjerujete obuhvaća neizbježne Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote za PC i Mac te Publisher i Access samo za PC. Bilo da ste na poslu ili u omiljenom kafiću, možete ostati u vezi s onime što vam je važno. Pristupite potrebnim datotekama u oblaku, otvorite ih i uređujte bez prekida putem računala i mobilnih uređaja.

Po fantastičnoj cijeni od samo 299 kuna, kupnjom Office 365 paketa dobivate sljedeće:

•Jednogodišnja pretplata s najnovijim Microsoft Office aplikacijama
•Office na PC ili Mac računalu + tabletu i smartfonu, idealno za više korisnika unutar jednog sustava/doma
•S lakoćom pristupite svojim dokumentima putem Office Mobile aplikacija za iPhone, Android i Windows phone
•One Drive - 1TB BESPLATNE mrežne pohrane za sve vaše važne datoteke i multimediju
•60 minuta BESPLATNIH Skype poziva mjesečno u više od 60 zemalja svijeta

Nove i poboljšane aplikacije se maksimalno fokusiraju na vašu povećanu produktivnost, u suradnji s najboljim operativnim Windows sustavom dosad, Windows 10.

Od mnogih dodataka, funkcija i novih aplikacija koje obogaćuju Office 365 izdvajamo GigJam, koji je prije par mjeseci predstavljen u probnoj verziji i koji tijekom ove godine postaje važnim dijelom sustava Office 365. GigJam predstavlja dosad neviđen način na koji timovi mogu dovršavati zadatke i mijenjati poslovne procese, pritom rušeći prepreke koje se nalaze između uređaja, aplikacija i ljudi.

Sve aplikacije dolaze u kombinaciji sa servisima koji se neprestano razvijaju, poput servisa za online pohranu podataka OneDrive, Skype for Business, Delve, Yammer te sigurnosnih rješenja dosad rezerviranih za enterprise pakete.

Office 365 pruža veću transparentnost i jedinstvenu kontrolu nad vašim podacima u oblaku, uz omogućenu dodatnu zaštitu protiv nepoznatih malwarea i virusa kroz prepoznavanje priloga i linkova koji imaju veću mogućnost da su zaraženi.

Stoga iskoristite ovu fantastičnu prigodu i nabavite novi Office 365 po izvrsnoj cijeni od samo 299 kuna u Instar Informatici