Asus Zenfone

Asus Zenfone: Smartfon kakav ste oduvijek željeli!

22.04.2016 u 10:58

Bionic
Reading

Fantastični Asus Zenfone smartfoni su napokon stigli u Instar Informatiku. Vrhunska tehnologija i besprijekoran dizajn po pristupačnoj cijeni su značajke na koje danas malo tko može ostati imun,posebno kad tražite fino izbalansiran i potentan uređaj za razumne novce

Instar Informatika, jedna od najperspektivnijih i najbrže rastućih domaćih trgovina informatičkom opremom, vam donosi nekoliko vrlo zanimljivih Zenfone modela koji ce zasigurno steći vojsku poklonika na domaćem tržištu. Radi se o uistinu kvalitetnim mobilnim uređajima besprijekorne završne obrade koji oduševljavaju performansama u svakom pogledu. Svi Zenfone modeli dolaze s vrlo korisnim dual SIM modulom za maksimalnu kontrolu troškova i dostupnost u svim uvjetima.

Jedan od modela koji će sigurno zaintrigirati naše korisnike je Zenfone Max s baterijom od čak 5000 mAh koja služi i kao power bank. Asus obećava stand-by režim od zapanjujućih 38 dana! U stvarnosti bi to trebalo značiti barem 3-4 dana bezbrižnog korištenja pod punim opterećenjem, bez paničnog traženja utičnice. A usput i napunite mobitel od prijatelja koji nije bio te sreće s baterijom...

S ovakvom baterijom većina nas očekuje poveću 'ciglu', ali iz Asusa ugodno iznenađuju fino dizajniranim smartfonom koji izgledom i debljinom uopće ne odskače od 'pametne' i moderne mase, dapače. Uređaj se također može pohvaliti velikim HD IPS zaslonom od 5,5'' s Gorilla Glass 4 zaštitom, dual SIM i 4G modulima, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije koja je proširiva do čak 128GB putem micro SD kartica.

Quad-core procesor i Android Lollipop se brinu za munjevito obavljanje svekolikih zadataka koji na ovakvom uređaju postaju igra. Za kvalitetne fotografije su zadužene dvije kamere od 13 i 5 mpixa.
Stražnja kamera od 13 mpixa uz neizbježni autofokus ima i dual-color bljeskalicu koja isporučuje izvrsne fotografije koje ćete rado dijeliti s obitelji i prijateljima. 'Selfie ovisnicima' je na raspolaganju širokokutna prednja kamera od 5 mpixa koja će također zadovoljiti i najprobranije nepce.

U ponudi su i entry i high-end modeli, poput Zenfone GO i Zenfone 2 modela. Potonji se može pohvaliti radnom memorijom od čak 4GB te full HD 5,5'' zaslonom.

Koji god model preferirali, pridružite se rastućem krugu Zenfone fanova i već danas nabavite svoj primjerak jer

količine su ograničene!