T-CENTRI I T-PARTNERI

Novi Samsungovi uređaji na otplatu i bez kamata

01.12.2015 u 11:33

Bionic
Reading

Na prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma uz Najbolje tarife od sada se mogu dobiti i najbolji Samsungovi mobilni uređaji na otplatu i bez kamata

U T-Centrima i kod T-Partnera uz Najbolje tarife za sve privatne korisnike moguće je kupiti uz najnovije modele Samsunga uz obročnu otplatu karticama Zagrebačke banke, a zanimljivost je da prvi obrok dolazi na naplatu tek u veljači 2016.

Korisnici Hrvatskog Telekoma odsad mogu iskoristiti jedinstvenu ponudu na tržištu i nabaviti vrhunske mobilne uređaje vodećih svjetskih brandova, uz još fleksibilnije uvjete plaćanja. Ponuda je dostupna u T-Centrima i kod T-Partnera, uz Najbolje tarife te je namijenjena svim privatnim korisnicima. Najnoviji modeli Samsung pametnih telefona raspoloživi su korisnicima kartica Zagrebačke banke, a mogu se nabaviti bez plaćanja gotovinskog iznosa te bez kamata i sve to riješiti prigodom preuzimanja uređaja na prodajnom mjestu.

Tako se Samsung Galaxy S6 uz Najbolju tarifu Imam sve može nabaviti odmah bez inicijalnog troška, a ostatak cijene uređaja korisnik će platiti u mjesečnim obrocima od po 110 kuna. Dobra vijest je i da prvi obrok dolazi na naplatu tek u veljači 2016.

U ovoj ponudi Hrvatskog Telekoma dostupni su svi vrhunski Samsung uređaji Galaxy S6, S6 edge i S6 edge+, kao i Galaxy S5, S5 Neo i Note4. Uz uređaje, korisnici mogu uživati u svim mogućnostima koje im pružaju najbolje tarife Hrvatskog Telekoma i najbrža 4G mreža u Hrvatskoj, koja podržava brzine prijenosa podataka i do 225 megabita po sekundi.