ZNANSTVENO-FANTASTIČNA MAKLJAŽA

Pogledajte kako će izgledati borba u novom Mass Effectu!

21.02.2017 u 11:57

Bionic
Reading

Prvi u nizu produljenih foršpana za Mass Effect: Anrdomedu predstavlja nam igrine osnovne sustave borbe, uključujući oružja, vrste tehnologija i različite klase vještina te nam prikazuje kako se one objedinjuju kroz stotine mogućih kombinacija

U igri postoje četiri vrste vatrenog oružja - pištolj, sačmarica, jurišna puška i snajper - svaki od kojih je temeljen na jednoj od tri vrste tehonlogije: tehnologija Mliječne Staze (oružja temeljna na balističkoj municiji), Remnant (oružja koja ispaljuju toplinske zrake, nemaju municiju ali imaju probleme s preučestalom paljbom) i Helios (oružja koja koriste plazmu i napredne sustave poput pojačanih udara i toplinskog navođenja). Što se oružja tiče, sve klase ih mogu koristiti ravnopravno bez bojazni uzrokovanih potencijalnim 'penalima'.

Igra donosi i niz oružja za blisku borbu koja se kreću od svjetlosnih mačeva pa sve do kroganskih čekića. Tu su i raketni ruksaci ilitiga jetpaci koji vam omogućuju da poletite do dobre pozicije i negativce propucate sa sigurne udaljenosti. Ovaj alat igraču također omogućuje nesmiljenu agilnost i slobodu manevriranja.

Igrači će svojeg Pathfindera moći poštimati kroz tri klase koje, kao i oružja, mogu također biti kombinirane. Borbene vještine pojačavaju štetu i preciznost te omogućuju korištenje specijaliziranih oružja i granata. Tehnološke vještine daju vam izbor eksperimentalnog naoružanja i opreme koja nudi jedinstvene ofenzivne mogućnosti i kontranapade. Konačno, tu su biotici koji vam daju kontrolu nad mračnom energijom kojom manipulirate masom i gravitacijommass and gravity. Svaka od vještina može se nadograditi kroz niz razina te, na višim nivoima, nadalje modificirati kroz velik broj 'grana'.

Kako to sve izgleda u kombinaciji saznajte iz foršpana!

Borba u Mass Effect: Andromedi Izvor: Screenshot / Autor: BioWare

Mass Effect: Andromeda dolazi na PlayStation 4, Xbox One i PC 23. ožujka.