MASOVNOST

Project Cars2 imat će najviše staza od igara na konzolama

15.02.2017 u 06:51

Bionic
Reading

Drugi nastavak popularne simulacije utrka na konzolama, Project Cars 2, imat će čak 200 originalnih jedinstvenih staza na pedeset lokacija diljem svijeta

Projekt Cars 2 službeno je najavljen te će imati najveći izbor staza u jednoj simulaciji utrka na igraćoj konzoli. Riječ je o 50 lokacija i 200 staza.

Kiša sada može poplaviti stazu krug, blato može ostati na stazi te se osušiti ako stigne sunce. Neočekivana brzina vjetra može dodati dodatnih osam km/h brzine. A s novom  opcijom godišnjih doba svaki krug u igri može biti i odvožen pod snijegom.


Developeri Slightly Mad Studios također su popunili nekoliko rijetkih preostalih rupa u svom popisu licenciranih vozila za ovaj nastavak. Porsche, Ferrari i Lamborghini će sada svi biti zastupljeni sa svim, pa i ekskluzivnim modelima kao npr. 918 Spyderom i LaFerrarijem.

Postoje čak i neke neobične opcije kao što su Mercedes AMG Driving Academy vožnje na zamrznutom jezeru u Arvidsjauru u Švedskoj.

Tu je i novi model fizike koji je, kažu developeri, ogroman korak naprijed u odnosu na prethodnu igru, a postignut je testiranjem igre vozača GT ​​i Le Mans utrka Rene Rastoma, brata Lewisa Hamiltona Nicholasa i Bena Collinsa, uspješnog trkača koji je bio The Stig u slavnim danima Top Geara.