FESTIVUS

Kokoši u CS:GO nose blagdanske pulovere. Zašto? Zato jer mogu!

11.12.2016 u 09:07

Bionic
Reading

Kao i svake godine do danas, perad Counter Stikea predosjetila je nadolazeće blagdane te instiktivno odjenula prikladnu odjeću

Blagdani su iza ugla, kao što se da zamijetiti kad vidite lokalnu perad CS:GO-a. Kao i svake godine do sada uživaju u ovom razdoblju u apsolutno nepraktičnim puloverima.

Iskusni igrači Counter Strike: Global Offensivea znaju da je čitava ideja CS:GO braniti kokoši vlastitim životom, pogotovo nakon što se s njima sprijateljite pritiskom komande 'use' nakon čega vas počnu slijediti. Nakon što su navukle pulovere, potreba za zaštitom je još veća s obzirom na to da ih je lakše uočiti i naciljati. Gejmeri - pazite na naše kokoši.

Pored peradarskih radosti najnovija zakrpa donosi i novu opciju za zvuk koja poboljšava horizontalno i vertikalno pozicioniranje zvuka oko glave. Dodano je i nekoliko malih prepravki za javne lobije, mapu Nuke kao su kutevi gledanja oružja iz trećeg lica podešeni kako bi se vizualno podudarali s trzajem oružja iz prvog lica.

Igrači također mogu kupovati poklončiće od 1 dolara nasumičnim igračima s kojima su proveli meč. Veselje za svakog! Cijelovit spisak prepravki u novoj zakrpi možete pročitati ovdje