INSTANT GAMES

Nemojte se prepasti, ali Pac-Man se upravo preselio u vaš Facebook Messenger

30.11.2016 u 13:47

Bionic
Reading

Nakon šaha košarke i nogometa, u Facebookovu Messengeru sad možete zaigrati i legendarne igre kao što su Pac-Man, Space Invaders...

Nakon šaha, košarke i nogometa, u Facebookovu Messengeru sad možete zaigrati i legendarne igre kao što su Pac-Man, Space Invaders...

Facebook dodaje novu značajku svojoj aplikaciji za brbljanje Messenger, koja će vam omogućiti da u njoj zaigrate niz igara. Instant Games dostupna je u zadnjem izdanju aplikacije. Aktivirat ćete ju kuckanjem po sličici igraćeg kontrolera.

Među igrama koje su u ponudi su i klasici kao što su Pac-Man, Space Invaders i Galaga te noviji naslovi poput Words With Friends.

Aplikacija će vam preporučiti igre temeljem onih koje vaši prijatelji i kontakti igraju. Zasad nije moguće igrati s ljudima koji nisu među kontaktima na Messengeru.


Instant Games zasad je dostupna sa 17 naslova u 30 zemalja. Trenutno, čini nam se, Hrvatska nije među njima, ali nadamo se kako će se to uskoro promijeniti. Očekuje se kako će broj igara u ponudi također biti povećan s vremenom.

Više:Stuff