MAGENTA 1 GAMING

Spektakularni unboxing PlayStationa 4 Pro

20.11.2016 u 12:41

Spektakularni unboxing PlayStationa 4 Pro

Izvor: Promo fotografije / Autor: Hrvatski Telekom

Bionic
Reading

U zagrebačkom Arena centru glavni urednik HCL portala Igor Belan s poznatim komičarom Ivanom Šarićem odradio je raspakiravanje PlayStationa 4 Pro, a na duhovit način popričali su o toj novoj najsnažnijoj konzoli na svijetu i objasnili po čemu je posebna

Ispred T-Centra u zagrebačkom Arena Centru u subotu, 19. studenog, od 10 do 12 sati upriličen je detaljan unboxing PS4 konzole pred mnoštvom gamera i znatiželjnika. Ondje je glavni urednik HCL portala Igor Belan s poznatim komičarom Ivanom Šarićem odradio raspakiravanje uređaja, a na duhovit način popričali su o toj novoj najsnažnijoj konzoli na svijetu i objasnili po čemu je posebna.

Upoznali su se i družili s posjetiteljima koji su isprobali igru Watch Dogs 2, najnoviji hit iz Ubisofta, upravo na PS4 Pro konzoli. Posjetitelji koji su znali točne odgovore na pitanja koja su im postavili Belan i Šarić, otišli su kući i s prigodnom nagradom.

Gameri koji prate HCL i slušaju video komentare glavnog urednika Igora Belana na YouTube kanalu, znaju da oni nikad ne stavljaju takozvani facecam. Prvi put na ovome eventu Igor Belan pokazao se javnosti, što su mnogi iskoristili za zajedničko fotografiranje.

Blagdanski izlog

Event je organizirao Hrvatski Telekom koji je i ove godine pripremio poklone za svoje postojeće i nove korisnike.

Božićna ponuda, koja je dostupna u T-Centrima i na webshopu Hrvatskog Telekoma, nudi mogućnost za kupnju najatraktivnijih darova, a kao posebno iznenađenje u svojoj ponudi uključuje i PlayStation 4 Pro po trenutačno najpristupačnijoj cijeni na tržištu.

Cijeli događaj bio je streaman na websiteu Jutarnjeg lista jutarnji.hr/magenta-gaming.