BLIZZCON 2016

Overwatch: konačno smo saznali detalje o Sombri

06.11.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Blizzard je nakon predugo čekanja i iscrpljujuće (čitaj: iritantno dosadne) AR igre, konačno razotkrio detalje o najnovijem liku koji dolazi u popularnu pucačinu Overwatch

Sombra je, kao što ste i pretpostavili - lik koji koristi šuljanje i nevidljivost kako bi nadmudrio protivnike i osigurao killove. Riječ je o super-hakeru koji manipulira okolinom i neprijateljske istalacije okreće protiv njihovih tvoraca.

Kao i kod svakog novog lika do sad, Overwatch je pripremio nekoliko promotivnih filmića. Prvi je rukom crtani animirani uvod u pozadinsku priču.

Drugi je nešto konkretniji kratki animirani film u stilu na kakvog smo navikli tijekom prvog niza promotivnih materijala.

Treći je konkretni gameplay u kojem vidimo kakav kaos Sombra sije bojnim poljem.

Blizz je također predstavio i novu izuzetno kompetitivnu ligu Overwatcha. Ona bi trebala početi iduće godine, a developer je planira izgraditi u 'najbolju ligu u svijetu esportova' kombinirajući osnove igranja online s pravim pravcatim sportovima. Sportovima gdje natjecatelji dobivaju ugovore s čvrstom definicijom minimalne plaće i punim beneficijama.

'Svaka momčad u Overwatch Leagueu predstavljat će veliki grad', kaže trailer. 'Naš plan je proširiti ligu kako bi kroz vrijeme pokrivala timove iz obje Amerike, Europe, Koreje, Kine i regije Azijskog Pacifika. Globalna liga budućnosti osigurava da obožavatelji diljem svijeta imaju profesionalni tim za koji mogu navijati te gledati Overwatch na najvišem kompetitivnom nivou.'

Kako će izgledati Liga? Pogledajte trailer. Više informacija o ligi pronađite ovdje