FEŠTANJE

GTA Online vam poklanja novac te donosi motor i hrpu sitnica za Noć vještica

27.10.2016 u 08:18

Bionic
Reading

Sve što trebate učiniti je logirati se prije 31. 10. i dobit ćete 250 tisuća dolara (u igri) i popust na niz kozmetičkih dodataka i vozila

Ako kojim slučajem pokrenete GTA Online od danas pa sve do 31. listopada, u igri će vas dočekati lijep bonus i niz popusta. GTA Online, naime, slavi drugi rođendan, a autori nas sve žele počastiti, ubacili su u igru niz novih đinđi uključujući kostime i motor s temom Noći vještica.

Naravno, to nije sve. U igru stiže i sasvim novi mod igre pod imenom The Lost vs The Damned u kojem postajete član tima vragova ili tima anđela. Anđeli imaju bonus na oklop, zdravlje i ponudu oružja tijekom dana, dok vragovi to isto dobivaju tijekom noći.

Trik u ovome slučaju jest to što se ciklusi dana i noći izmjenjuju svakih 60 sekundi što znači da nećete baš imati previše vremena za naslađivanje.

Rockstar također obećava povratak klasičnih masaka i predmeta za Noć vještica u GTA Onlineu. Koja? Pojma nemamo. Iskreno, sve je izglednije da ćemo se morati strpjeti do kraja tjedna kad planiraju razjasniti što sve ide na popust.

Izvornu izjavu iz Rockstara možete pročitati ovdje