MISTERIJ RIJEŠEN!

Producent Pokemona otkrio kako je to živjeti u pokelopti

24.10.2016 u 17:02

Bionic
Reading

Tema mnogih rasprava diljem interneta konačno je dobila službeni odgovor - što pokemon radi u pokelopti i kako mu je unutra?

Nakon bezbroj žučnih rasprava i ova je konačno privedena kraju. Neki fanovi rekli su da se pokemon pretvara u energiju te postoji u tom obliku sve dok ga trener ne oslobodi. Drugi su rekli da se teleportira u loptu i živi u nekoj vrsti hibernacije. Treći su govorili o nekoj vrsti staništa u kojem pokemon obitava između dvije neminovne bitke.

Patricia Hernandez s Kotakua priupitala je o tome producenta Pokemona Moon i Pokemona Sun Junichija Masudu. On je, na oduševljenje svih, dao vrlo izravan odgovor koji će, na žalost, vrlo vjerojatno utišati velik broj rasprava.

'Mislim da je sigurno zaključiti da je u pokelopti vrlo udobno. Riječ je o udobnom okružju', nasmijao se Masuda. 'Zamislite sredinu sličnu skupoj sobi u vrlo otmjenom hotelu', objasnio je.

Ovo znači da svi pokelovci i borci za prava pokemona mogu odahnuti - vaš omiljeni Pikachu odsjeda u sobi s pet zvjezdica hotela Hilton i pritom, uvjereni smo, uživa.

Discover Pokémon in the Real World with Pokémon GO!