HELLO NEIGHBOR

U ovoj jezivoj igri skrivača umjetna inteligencija prati vaš svaki korak

01.10.2016 u 09:08

Bionic
Reading

Najnoviji naslov razvojnog tima odgovornog za Clustertruck i Punch Club istražuje mračnu stranu znatiželje sukobivši vas s vrlo opasnim i inteligentnim susjedom

Hello Neighbor igra je u kojoj pokušavate špijunirati sumnjivog susjeda. On živi u velikoj kući preko puta, a vi nastojite otkriti što u njoj skriva. Glavni keč u ovom je slučaju upravo jezivi susjed - sofisticirana umjetna inteligencija koja uči vaš svaki potez.

Šuljate se kroz prozor? Sljedeći put će vas dočekati zamku za medvjede. Koristite prečac kad bježite iz kuće? Susjed će ga zabarikadirati i čekati vas u zasjedi. Ukratko - interakcija s umjetnom inteligencijom proteže se kroz svaku poru Hello Neighbora. Ova mješavina psihološkog horora i igre skrivača izgleda kao noćna mora pod režijom Alfreda Hitchcocka.

S objavom je stigao je i prvi foršpan u kojem se mogu vidjeti neke mehanike unutar igre. Igrač tako recimo može koristiti alate i predmete, gasiti i paliti svjetla te odvlačiti susjedovu pažnju ne bi li  se prošuljao u kuću i ostao neotkriven.

Dodatnu dozu jeze u igru dodaju i tajne velike kuće koje vas, sudeći prema Tiny Buildu, mogu doći glave. Ne vjerujete nam? Pričekajte kraj trailera i saznat ćete sami.

Hello Neighbor najavljen je za iduću godinu, no ne brinite - Tiny Build vas poziva da ga isprobate tijekom skorašnjeg alfa-testiranja