I K TOMU NA POPUSTU

Mirror's Edge, Spore i The Saboteur dostupni su na GOG-u

25.09.2016 u 10:43

Bionic
Reading

Tri klasika gejminga na PC-u od sad su dostupni i putem jednog od najpopularnijih dućana videoigrama. GOG se, naime, pored ogromne kolekcije starijih naslova ponosi i potpunim odstranjivanjem bilo kakve vrste digitalne zaštite igara u svojoj ponudi

Velikoj kolekciji Good Old Gamesa tako su se pridružila i tri velika klasika: Mirror's Edge, Spore i The Saboteur. Vjerojatno najmanje poznat naslov u kolekciji akcijska je avantura iz 2009. smještena u teatar Drugog svjetskog rata, točnije -  u Francusku. Mirror's Edge šalje nas u blisku budućnost gdje preuzimamo ulogu tekliča Faith u najpoznatijem simulatoru Parkoura zapakiranog u elegantni minimalistički stil i dinamičnu perspektivu iz prvog lica.

Konačno, tu je i strateška simulacija Spore - jedan od najvećih projekata Maxisa koji je zbog niza nesretnih okolnosti i nekoliko slabih dizajnerskih odluka potratio velik potencijal.

Sve ove igre trenutno je moguće kupiti po sniženoj cijeni. The Saboteur i Mirror's Edge tako koštaju 10 dolara svaki, dok kolekciju Spore možete kupiti za 12 dolara.

GOG