JURIŠ NAPRIJED

Krenuo je šou: Battlefield 1 ušao je u otvorenu betu

31.08.2016 u 16:40

Bionic
Reading

Zaljubljenici u pucačine iz prvog lica od danas mogu downloadati i isprobati novi Battlefield 1 u sklopu potpuno besplatne otvorene bete

Kao što je i najavljeno, beta će se odvijati na mapi Sinai Desert, a igrat će se dva moda - conquest i rush. U prvom sudjeluje šezdeset i četiri igrača koji se nadmeću za prethodno definirane ciljeve diljem mape, dok drugi uključuje 'samo' dvadeset i četiri njih koji se natežu oko građevne dozvole vezane uz telegrafske stupove. Jedan tim ih nastoji uništiti, dok ih drugi pokušava sačuvati.

Za uživanje u beti trebat će vam korisnički račun na Originu. Nakon što se upišete, skoknite do sekcije 'Games' gdje ćete pronaći grupu 'Demos and Betas' u kojoj bi vas trebao čekati Battlefield. Naravno, sve preliminarne pripreme poput downloadanja novih drajvera za grafičku karticu su obavezne - no, to već znate i sami. Vodite samo računa o tome da igrate u izvornoj rezoluciji vašeg monitora zato što su neki igrači prigovorili na bugove nakon prtljanja s razlučivošću unutar igre.


Ne postoji službena informacija o tome do kad će beta uopće trajati, no sudeći prema FAQ-u na Redditu, to bi mogao biti 8. rujna.

Finalna verzija izaći će 21. listopada i to na PlayStationu 4, Xboxu One i PC-ju.