KRVAVA POSLA

Pogledajte petnaest minuta Dontnodova Vampyra

29.08.2016 u 08:10

Bionic
Reading

Najnovija igra iz radionice odgovorne za Life is Strange je akcijska avantura s vampirčinom u glavnoj ulozi. Kako je to vucarati se po depresivnim ulicama viktorijanskog Londona dok njime harači španjolska gripa, saznajte iz najnovijeg foršpana

U najnovijoj snimci gameplaya pratimo glavnog protagonista Jonathana Reida koji se pored specijalnih moći i teške savjesti, mora nositi i s neutaživom žeđi. Iako bi to u kontekstu svakog grada ikad zvučalo kao priča o prosječnom pijancu, valja uzeti u obzir da je Jonathan - vampir.

Uglavnom, tijekom najnovijeg vrućeg videouratka iz Dontnoda možemo vidjeti na koji način igra konkretno funkcionira. Korisničko sučelje je svedeno na minimum sve do dijelova gdje se s nekim borite, a moći koje koristite jako podsjećaju na arsenal koji Outsider ponudi glavnom liku Dishonoreda (teleportiranje je najbolji primjer).

Negdje oko osme minute videa stvari krenu nizbrdo, a naš junak se mora i potući. Nakon što odradi neprijatelje koji su mu se suprotstavili, on se uključi i u par razgovora tijekom kojih dobijemo savršen prikaz užasnog mentalnog ustroja prosječne viktorijanske krvopije sa savješću.

Vampyr je najavljen za PC, Xbox One i PlayStation 4, a moći ćemo ga zaigrati iduće godine.