VOX POPULI

Sve nadolazeće avanture iz Telltalea imat će multiplayer

28.07.2016 u 07:20

Bionic
Reading

Novitet kod inače u najmanju ruku netipičnog žanra omogućit će vama i vašim prijateljima da donosite ključne odluke u igri

Počevši s nadolazećim Batmanom, sve igre iz Telltalea moći će igrati više igrača. Pritom ne mislimo na dva ili tri, već, pazite ovo, do dvije tisuće. Telltale planira postići ovo putem skripte u htmlu koja omogućuje igračima da donose odluke zajedno s glavnim igračem.

Zahvaljujući sustavu glasanja igrač koji igra igru u jednom će modu moći prihvatiti ili odbiti glas javnosti, dok drugi mod doslovno kontrolu nad igrom daje gledateljima
u ruke. Naravno, ta kontrola se i dalje svodi na donošenje odluka, no ovog puta voditelj ne može utjecati na konačni ishod izglasavanja.

'BATMAN - The Telltale Series' World Premiere Trailer


Telltale Games je spomenuo i potencijalno korištenje nove opcije Crowd Play u online streamingu, a glavni problem trenutno predstavljaju visoke latencije koje bi ovaj sustav glasanja učinile neučinkovitim. Ukoliko se s vremenom poveća kvaliteta internetskih veza, Crowd Play će se sigurno proširiti na kanale poput Twitcha.

Batman: A Telltale Series stiže na PlayStation 4, Xbox One, PC i mobilne uređaje 2. kolovoza.