POKLONITE SE MAJSTORU

Dobili smo prvog fanatika koji je uspio skupiti sve Pokemone

22.07.2016 u 18:41

Bionic
Reading

Dobili smo prvog igrača koji je pohvatao sva virtualna čudovišta u igri proširene stvarnosti Pokemon Go. Ukupno je ulovio 142 pokemona

Redditov korisnik ftb_hodor navodno je prvi igrač koji je popunio sjevernoamerički Pokedex, katalog pokemona dostupnih u igri Pokemon Go na području Sjedinjenih Država.

Kako bi došao do 31. trenerske razine morao je, priznaje taj Njujorčanin, puno hodati: 153,2 kilometra. Pohvatao je ukupno 4.269 pokemona i u inkubatoru uzgojio 303 jaja.

Dostignuće je impresivno, iako treba napomenuti kako nije pohvatao sve općenito dostupne pokemone u SAD-u. Među onima koji su mu izmakli su Ditto, Articuno, Zapdos, Moltres, Mewtwo i Mew. No, za njih još nema ni potvrde jesu li uopće dostupni u igri.


Izvan dosega ostali su i pokemoni inače dostupni samo u drugim dijelovima svijeta, kao što su Farfetch’d (Azija), Kangaskhan (Australija i Novi Zeland) te Mr. Mime (Europa). Kako kaže, nema namjeru ih hvatati.

Također je pozvao Niantic da poboljša iskustvo igre za igrače u ruralnim područjima, gdje funkcionira znatno slabije nego u gradovima.

Inače, neki među vrhunskim igračima Pokemona Go prodaju svoje korisničke račune za igru na eBayu za velike iznose.

Više:Telegraph