KOLINJE

Nadolazeći DLC za Total War: Warhammer bit će prilično nasilan

01.07.2016 u 07:27

Bionic
Reading

U glavnoj ulozi ovoga je puta u glavnoj igri izostavljeni bog Khorne - lik kojeg ćete najlakše prepoznati po (u najmanju ruku) agresivnoj prirodi, hrpi lubanja u stanu te opsjednutošću krvlju

Uzmemo li sve ovo u obzir, lako je zaključiti da će ekspanzija imena 'Blood for the Blood God' biti prilično krvava i nasilna. Čak je i nedavno procureni foršpan do guše u crvenoj tekućini. Pitanje je jedino što očekivati od ovog DLC-a. Ako pogledamo izvorni materijal vezan uz The Blood Goda, najkraći odgovor bio bi - nasilje.

U svijetu Warhammera Khorne predstavlja sirovu srdžbu i nasilje, što u principu redateljima igre ne daje pretjerano širok broj obradivih tema. Vrlo vjerojatno ćemo ili moći kontrolirati njegove sljedbenike ili se boriti protiv njih (vjerojatno oboje).

Creative Assembly još je malčice šutljiv u vezi The Blood Goda, tako da ćemo morati pričekati par dana prije nego što dobijemo službenu najavu i izjavu, no hej - drago nam je vidjeti nove fakcije unutar Total War: Warhammera.

Posjetimo, Total War: Warhammer prvi je od tri naslova temeljenih na stolno strateškoj igri Games Workshopa te je trenutačno dostupan za PC i Mac. Prvi DLC bili su Ratnici Kaosa, a bio je dostupan uz prednarudžbu. The Blood God još nema službeni datum izlaska.

A sad, navucite kabanicu i pogledajte foršpan!

Total War: Warhammer - Blood for the Blood God foršpan