MALI GAF

EA preduhitrio sam sebe izbacivši foršpan za Titanfall 2

13.06.2016 u 09:35

Bionic
Reading

Premda je po originalnom planu trebao biti objavljen tek tijekom jučer održane prezentacije na sajmu E3, ovaj foršpan je zahvaljujući gafu Electronic Artsa postao dostupan puno ranije

EA je danas imao glavnu probu streama koji je, ironično, streamao. Zahvaljujući brzopoteznim žiteljima globalne mreže, čitava stvar iscurila je na YouTube, nakon čega je EA brzo reagirao te trailer za Titanfall 2 izbacio prije same prezentacije. Seksi.

Uglavnom, na sveopći manjak iznenađenja, Titanfall 2 igra je koja se uvelike nadograđuje na gotovo spartanski dizajn prvog nastavka. Bitke divovskih robota u novom dijelu imat će puno više smisla, prije svega zbog prisutnosti punokrvne kampanje za jednog igrača. Također, zahvaljujući krasoti današnjih trailera, procurio je i službeni datum izlaska.

Titanfall 2 stiže na Xbox One, PlayStation 4 i PC 28. listopada 2016 godine. Iz foršpana vidljiv je napredak u grafici te dosad neviđeno robotsko baratanje oružjem za blisku borbu.

Igrin upad na tržište datira točno između izlaska novog Call of Dutyja i željno iščekivanog Battlefielda 1. Kako će igra proći na tržištu i među gejmerima uvelike će ovisiti o uspjehu njezinih velikih rođaka. Iskreno, uvijek smo voljeli igrati Titanfall bez obzira na činjenicu da se ne radi o najboljoj pucačini iz prvog lica ikad.

Sudeći prema traileru, imamo se čemu veseliti.

Titanfall 2 trailer