NIJE LOŠE

Uncharted 4 prodan u skoro tri milijuna primjeraka

25.05.2016 u 10:26

Bionic
Reading

Rekordna zainteresiranost javnosti potvrđuje da ekipi još nije dosta Nathana Drakea te da Naughty Dog očigledno radi dobar marketing. Najnoviji nastavak serijala Uncharted već je u dva tjedna postigao zapanjujući uspjeh

Vijesti o sjajnoj prodaji dolaze izravno iz Sonyja koji je potvrdio da se igra prodala u 2,7 milijuna primjeraka. Ovo je, još jednom, jako dobar rezultat za već dobro uhodani serijal ekskluziva na PlayStationu 4. Spomenutih 2,7 milijuna primjeraka odnosi se na digitalne i fizičke verzije te globalnu prodaju.

Četvrti nastavak Uncharteda dovršava priču o Nathanu Drakeu te uz gomilu poduljih animacija nudi i igru za više igrača koja, iako nije loša, ne predstavlja glavni razlog zbog kojeg igrači kupuju igru.

Bilo kako bilo, ovakvi rezultati svakog bi izdavača ponukali da ide raditi nastavak, no keč kod Naughty Doga je što su s četvrtim Unchartedom čitavu priču odlučili završiti. Jedno što Naugthy Dogu preostaje je promisliti o nastavku The Last of Us ili nečemu potpuno novom!

RTL Autor: RTL


Što mi mislimo o igri? Saznajte bacivši pogled na našu videorecenziju!