PO KROVOVIMA DO SLOBODE

Konačno - prvi fošpan za film Assassin's Creed

13.05.2016 u 14:17

Bionic
Reading

Začudo, ovo što smo imali priliku vidjeti upravo je ono što smo od foršpana za Assassin's Creed i očekivali - akrobacije, opake likove i bodeže

Ubisoftov veliki izlet u svijet filma sve je bliži velikoj premijeri, čemu svjedoči i najnoviji foršpan u kojem cjelovečernju priču o tajnovitom ubojici možemo konačno vidjeti u pokretu. Nakon što smo imali priliku vidjeti mnogobrojne ekranizacije videoigara, ona za Assassin's Creed nije nas pretjerano iznenadila.

Radi se, naime, o filmu koji se vrlo grčevito drži svojeg predloška - Fassbender skače po krovovima, bode ljude skrivenim noževima i proživljava život svojeg pretka koji je spomenute eskapade doživljavao u turbulentnom dobu inkvizicije.


Dakle da sumiramo: skakanje, tučnjava, lik koji je smrtno ozbiljan i pomalo zbunjen te krovovi - puno krovova k'o stvorenih za preskakanje i lagani sprint uz zalazak sunca.

Assassin's Creed gledat ćemo 21. prosinca, što je donekle utješan podatak za fanove videoigre, čiji novi nastavak neće vidjeti do kraja iduće godine.