'MAY THE FOURTH BE WITH YOU'

Ugrabite igre Star Wars po stvarno niskim cijenama

04.05.2016 u 15:32

Bionic
Reading

Nakon dost' dugo vremena te uoči međunarodnog dana Star Warsa, Good old Games priredio je popust na sve igre iz spomenute franšize te među njih uveo i prastari Shadows of The Empire

Podsjetimo, igra je izašla davne 1996., i to na Nintendu 64, nakon čega je sletjela na PC godinu dana kasnije. Premda se radilo o naslovu koji je, u najmanju ruku, prosječan - činjenica je da se i dalje radilo o solidnoj igri u kojoj su fanovi bez problema pronašli dovoljno zabave da ju uz malo truda umigolje među poznatije igre iz serijala Star Wars.

Kao sve ostale zvjezdanoratovske igre, tako i Shadows of The Empire možete ubosti po nižoj cijeni 4,29 eura umjesto 5,29 koliko košta u originalu.

Star Wars: Shadows of The Empire


Osim Star Wars: Shadows of The Empire moguće je kupiti dva velika bundlea. Star Wars Blaster Bundle (snižen za 58 posto na cijenu od 26,52 eura) koji sadrži sve letačke igre uključujući X-Wing i Tie Fighter i Star Wars Saber Bundle (snižen za 76 posto na cijenu od 18,41 euro) koji u sebi sadrži sve pucačine uključujući Republic Commando i Dark Forces te oba nastavka Knights of The Old Republica.