AUTOR ODRŽAO OBEĆANJE

Five Nights at Freddy's World se vratio - i besplatan je

14.02.2016 u 07:41

Bionic
Reading

Scott Cawthon, kreator serijala Five Nights at Freddy's, nakon kratke stanke vratio je svoj oštro kritizirani RPG Five Nights at Freddy's World na virtualne police web dućana Gamejolt

Ono što bi vas moglo iznenaditi... u redu, vjerojatno neće, s obzirom na to da ste pročitali naslov - jest da je igra sada potpuno besplatna. Što je najbolje od svega, Cawthon je unaprijedio izvorni naslov koji je se na Steamu izvorno prodavao po cijeni od 70 kuna.

Osim što je izašao prerano, ovaj zanimljivi 'spinoff' poznatog serijala uzročnika srčanih napada (čitaj: jumpscare survival horora) brzo se suočio sa nizom oštrih kritika vezanih uz nedovršenu grafiku, potpuno neobjašnjene mehanike u igri, kao i općeniti manjak sadržaja. Autor je poslušao javnost, povukao igru, vratio novac svima koji su to željeli te, što je najvažnije, ispričao se i rekao kako će se igra vratiti nakon što je dovrši.


Nakon nekog vremena Five Nights at Freddy's World pojavio se na Gamejoltu te je potpuno besplatan. Cawthon je, naime, natuknuo uslijed fijaska s izvornom verzijom da će konačna verzija koju planira pustiti u javnost biti potpuno besplatna svima.

Dakle, ljubitelji animatroničkih ubojica iz ukletih pizzerija, koji vrag čekate? Trk na Gamejolt po svoju besplatnu kopiju!