SONIC IDE U HOLLYWOOD

Sega sprema film o najbržem plavom ježu na svijetu

12.02.2016 u 06:55

Bionic
Reading

Svi gorljivi fanovi lika i djela Seginog supersoničnog ježa Sonica imaju novi razlog za slavlje - Sony Pictures i Sega Sammy Group rade na ekranizaciji njegovih munjevitih avantura

Radi se o visokobudžetnom cjelovečernjem filmu koji će, koliko je zasad barem poznato, kombinirati glumce s računalno generiranim elementima. Zanimljiva odluka o izradi filma temeljenog na liku poput Sonica, koji nije animiran, dosta često evocira sjećanja na mračni dio Sonicove prošlosti kada autori nisu imali ideju što raditi s likom, trpajući ga u scenarije kojih se najradije ne želimo prisjetiti

Noviji nastavci ove serije videoigara pokazali su da barem po pitanju imidža naginju starijim, donekle jednostavnijim danima franšize, što je razveselilo ljubitelje jednostavnijeg, retro Sonica.


Film je, naime, prema službenim informacijama u produkciji te bi se u kinima trebao pojaviti 2018

Segin glavni izvršni direktor Hajime Saito izjavio je kako 'Sega Sammy grupa trenutno planira napraviti mješavinu glume i animacije. Kao i s produkcijom računalno generirane animacije, planiramo proširiti biznis u druga, za nas nepokrivena polja zabave'.

Sega, inače, uskoro slavi 25 rođendan Sonic the Hedgehoga, što znači da ćemo pored filma vrlo vjerojatno uskoro saznati za još niz zanimljivih 'rođendanskih' projekata.