IMA SE PARA

Star Citizen: Objavljena impresivna lista glumaca

13.10.2015 u 06:17

Bionic
Reading

Chris Roberts za svoj je nadolazeći naslov okupio neka od ponajboljih imena Hollywooda. Uz spektakularan multiplayer tako možemo očekivati fantastičan singleplayer...

Star Citizen predstavljen je još krajem 2012, kada je studio Cloud Imperium Games predvođen legendarnim Chrisom Robertsom na Kickstarteru zatražio pola milijuna dolara. Taj iznos prikupljen je za nekoliko dana, a financiranje se nastavilo i izvan spomenute platforme. Možda je teško povjerovati u to, ali igrači su do danas u projekt ulupali više od 90 milijuna dolara.

Da, dobro ste pročitali. Roberts je dakle uspio prikupiti čak 180 puta više sredstava no što je tražio. To je pak drastično produljilo razvojni proces pa bi se tako igra na tržištu trebala pojaviti 'tijekom 2016', iako nećemo biti previše iznenađeni ako to na kraju ne bude tako.

Čini se da su igrači strpljivi i da očekuju jednu od najvećih i najkompleksnijih igara u povijesti industrije. A to bi, s obzirom na sve najave, mogli i dobiti.

Osim multiplayera, koji je u fokusu projekta, igra će imati razrađeni singleplayer Squadron 42, a sada je objavljena i impresivna lista glumaca koji će likovima posuditi svoja obličja i glasove:

Gary Oldman u Star Citizenu

Gary Oldman
Mark Hamil
Mark Strong
John Rhys-Davies
Jack Huston
Ben Mendelsohn
Andy Serkis
Harry Treadaway
Liam Cunningham
Rhona Mitra
Ian Duncan — The Player
Sophie Wu
Gemma Whelan
Craig Fairbrass
Gillian Anderson

Impresivno, zar ne?

Star Citizen Squadron 42 'behind the scenes'


Za kraj, pogledajte kako ekipa Star Citizena koristi tehnologiju snimanja lica i kako sve gore navedene glumce planira prebaciti u igru.

Star Citizen facijalne animacije