IMA SE PARA

Original Sin 2 prikupio dva milijuna dolara!

01.10.2015 u 17:17

Bionic
Reading

Iako je Larian od obožavatelja 'jedinice' tražio 'samo' 500 tisuća američkih dolara, igrači su za razvoj 'dvojke' donirali čak četiri puta više

Ako je itko sumnjao u realizaciju Divinity: Original Sina 2, sada može prestati s time. Naime, igra je na Kickstarteru naišla na fenomenalan odaziv i prikupila čak dva milijuna američkih dolara. S obzirom na uspjeh prve igre, to zapravo i nije neko iznenađenje.

'Svi u Larianu zahvalni su na ovakvom odazivu i podršci i to ne samo zbog donacija, već i zbog toga što su igrači pokazali ogromnu želju da se uključe u razvoj Original Sina 2. Od samog početka namjera nam je bila staviti igrače u fokus razvoja igre. Nadmašili ste sva naša očekivanja i zbog toga smo vam vječno zahvalni', objavio je Larian na Kickstarteru.

Donacijom od dva milijuna dolara postignuti su apsolutno svi stretch ciljevi, što znači da će se na tržištu u dogledno vrijeme pojaviti najambicioznija moguća verzija igre. Original Sin 2 je trenutno u razvoju isključivo za PC i na tržištu bi se trebao pojaviti krajem sljedeće godine. Kada igra bude dovršena, Larian će započeti proces portanja na ostale platforme, no nisu željeli davati nikakva čvrsta obećanja.

Dok pak čekamo 'dvojku', igrači će vrijeme moći prikratiti enhanced verzijom prvog Original Sina, a ona je u razvoju za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Divinity: Original Sin Enhanced Edition - 25 minuta gameplaya