KONAČNO!

Cliff Bleszinski predstavio novu igru 'LawBreakers'

28.08.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon mjeseci i mjeseci tihih najava, teasera i tko zna čega još, Boss Key Productions konačno su u potpunosti razotkrili svoj prvi veliki projekt - pucačinu LawBreakers

Novi studio pod komandnom palicom poznatog dizajnera Cliffa Bleszinskija pod imenom Boss Key Productions (u suradnji s Nexonom) konačno je u potpunosti razotkrio svoj novi projekt. Radi se o free to play postapokaliptičnoj pucačini imena LawBreakers.

Smještena u alternativnu stvarnost gdje prepolovljeni Mjesec potpuno poremeti Zemljino polje gravitacije, ona vas stavlja u čizme lopova ili policajaca koji se pomoću maštovitih gadgeta natjeruju i komadaju u nizu razrušenih krajobraza.

Jedan od glavnih elemenata igre bit će tzv. džepovi gravitacije. Igrači će ih moći koristiti za izvođenje svekolikih akrobacija, a specijalna oprema moći će ih čak i stvarati.

LawBreakers kombinacija je arena-shootera i igranja u klasama, s time da je ovdje moguće napraviti timove koji se u potpunosti sastoje samo od, recimo, assassina ili tenkova

LawBreakers trailer

Razlike među sukobljenim snagama bit će uglavnom kozmetičke prirode što, otprilike znači da će svaka klasa imati svoj skin među dobrim i lošim momcima.

LawBreakers ovog petka dobivaju prvi gameplay foršpan te će biti igriv na Nexonovom panelu tijekom PAX-a koji će se održati ovog vikenda.