VELIKI USPJEH

The Witcher 3 planuo u 6 milijuna primjeraka

27.08.2015 u 15:42

Bionic
Reading

Poljski razvojni studio objavio je da je završni dio The Witcher trilogije, u prvih šest tjedana, prodan u šest milijuna primjeraka

Očekivano, CD Projekt može zadovoljno trljati dlanove. The Witcher 3 naišao je na fantastične kritike, a to se sada vidi i na brojkama. Igra je do kraja lipnja prodana u više od šest milijuna primjeraka. S obzirom da su otad prošla dva mjeseca, ta je brojka danas još viša.

Čak milijun, od tih šest milijuna, aktiviran je na još uvijek ne previše poznatom servisu gog.com koji je također u vlasništvu CD Projekta.

Poljaci su otkrili da ih je razvoj igre stajao 53 milijuna funti, a dosad su u 2015. godini zaradili ukupno 41 milijun funti. Kažu kako je jedan od glavnih uspjeha igre bila 'otvorena i iskrena komunikacija s igračima'.

'Netko bi pomislio da imamo šest milijuna razloga da budemo sretni i da je to sad to. Sretni smo, ali ove su brojke prije svega velika odgovornost i želim da svi znaju kako mi to itekako dobro razumijemo. Napravili smo odličnu igru, no pred nama je još uvijek dug put', izjavio je šef studija Adam Badowski.

The Witcher 3: Wild Hunt Elder Blood trailer

Naime, CD Projekt, osim hrpe besplatnih DLC materijala, priprema i dvije opsežne ekspanzije koje će zajedno donijeti više od 30 sati gameplaya

Jedva čekamo!