METAL GEAR SOLID

Australska prodavaonica videoigara uzvratila udarac Konamiju

27.08.2015 u 08:17

Bionic
Reading

JB Hi-Fi vrlo je osebujna prodavaonica koja videoigrama prilazi na iskren i vrlo otvoren način, čak ih i recenziraju. Njihov najnoviji potez je obrana autora nadolazeće šuljačke eskapade Metal Gear Solid V: Phantom Pain

Kao što vjerojatno znate, Konami i Hideo Kojima u posljednje se vrijeme baš i ne slažu. Njegova najnovija kreacija, Metal Gear Solid V: Phantom Pain, trebala bi se na policama pojaviti početkom idućeg mjeseca, a na njoj se nigdje ne nalazi informacija kako ju je stvorio baš Kojima.

Konami je, naime, nakon višemjesečne prepirke odlučio maknuti Kojimin potpis sa svih svojih proizvoda, ostavivši njegovo najveće naslijeđe do danas (Phantom Pain) proizvodom bez autora.

Ekipa iz australske prodavaonice JB Hi-Fi već je duže vrijeme poznata po iskrenim recenzijama proizvoda koje doslovno imaju na policama. Kako bi bili pravedni prema najnovijem nastavku Metal Gear Solida, odlučili su svima dati do znanja tko stoji iza ove igre. I što je najbolje, ovo nije izolirani incident. Sve prodavaonice JB Hi-Fi napravile su istu stvar!


Ova gesta je, pored napada na Konami, priznanje čovjeku koji je odgovoran za ovaj više, nego uspješni serijal.

Gospodine Kojima, ekipa iz prodavaonice JB Hi-Fi stoji uz vas 101 posto. :)