ARKHAM KNIGHT

Postanite Batman u centru Zagreba!

08.07.2015 u 07:58

Bionic
Reading

Videotop d.o.o., ovlašteni zastupnik i distributer videoigara priopćava kako zajedno s popularnim okupljalištem mladih u centru Zagreba, Cosmopolitan Coffee & Wine Bar, daju priliku svima da besplatno zaigraju hit igru Batman: Arkham Knight

'Vitez Tame, najpoznatiji svjetski detektiv i borac za pravdu, 23. lipnja 2015.g. vratio se u svijet videoigara. Godinama nestrpljivo iščekivan naslov, Batman: Arkham Knight, prvi je novogeneracijski nastavak izuzetno uspješne akcijske franšize čija su prethodna dva naslova Batman: Arkham Assylum i Batman: Arkham City, jednako impresionirala zajednicu igrača kao i kritiku. Svojom dubokom razradom priče te revolucionarnim načinom borbe, unatoč mnogobrojnoj konkurenciji u industriji, zadržali su se na vrhu kao akcijski uradci bez premca i ponajbolje videoigre temeljene na strip super-junacima', stoji u priopćenju.

Tko god želi zaigrati novi naslov u Batman franšizi na PlayStationu 4 (za sada zaboravite na PC), to može učiniti do 13. srpnja u Cosmopolitan Coffee & Wine Baru na adresi Bogovićeva 1.