TO JE TO

Bizarna nadogradnja za Angry Birds pretvara Ayrtona Sennu u veliku žutu pticu

05.07.2015 u 08:43

Bionic
Reading

Rovio je upravo izbacio nadogradnju za Angry Birds GO u kojem bez ikakvog logičnog razloga, možete zaigrati s pticolikom verzijom čuvenog vozača Ayrtona Senne

S obzirom na to da mrtvi dosta često (čitaj: nikad) ne prigovaraju na bizarne odluke razvojnih studija, čini se da će najnovija zakrpa za kart-utrku Angry Birds GO! vjerojatno proći bez previše prigovora. U njoj, kao što i naslov članka nalaže, preminuli vozač Formule 1 Ayrton Senna vraća se u obliku velike ptice kojoj zbog nejasnih razloga raste kosa.

Bez previše razmišljanja, naravno, moguće je zapaziti čudnu sličnost između animiranog lika i pravog trkača, što samo ostavlja pitanje - tko je zaboga, to odobrio?

Inače, to nije prvi lik iz videoigre temeljen na nedavno preminuloj osobi. Guitar Hero je imao Kurt Cobaina, Temple Run je imao Brucea Leeja, a Angry Birds ima Sennu.

Na sreću, veliki vozač je u svojoj oporuci napisao: 'Ako postoji jedna stvar koju bih zaželio da se ostvari u slučaju da poginem, onda je to da po mojem liku i djelu naprave pticu u trkaćoj igri za mobilne telefone.'

Angry Birds Aryton Senna trailer

Evo vidite, čovjek se uopće nije protivio.