STRAVA TE UŽAS

Perception je survival horor u kojem ste - slijepi

30.05.2015 u 08:16

Bionic
Reading

Bill Gardner radi na inovativnoj, vrlo, vrlo strašnoj i doista zanimljivo koncipiranoj horor igri te traži vašu pomoć kako bi ju stvorio

Renesansa žanra horora, što zahvaljujući jezivim indie naslovima poput Slendera i Amnezije, što nešto malo manje nezavisnim poput Outlasta, polako je postala mainstream, a fanovi strave polako postaju sve izbirljiviji i izbirljiviji. Najnoviji naslov pod imenom Perception relativno je standardna priča o liku koji bježi od duhova, no ima jedan veliki keč.

Glavni lik ove igre zove se Cassie i ona je slijepa! Vaš zadatak je istražiti ukletu kuću koja vas je do nedavno progonila u vizijama, a način na koji ćete ju istraživati sastoji se od korištenja specijalnih moći u stilu Daredevila

Perception foršpan


Još jedna stvar koja bi vas mogla zaintrigirati da financirate ovaj projekt na Kickstarteru (da, igra je još u modu izvlačenja novca) je njen autor Bill Gardner, ujedno bivši Irrationalov zaposlenik.

Smatrate li da je ovaj interesantni twist prema klasičnom survival horroru doista ono što ste oduvijek čekali, predlažemo da posjetite Kickstarter i pomognete stvaranju igre 'hladnim, slatkim' novcem.