GRAFIČKE MODIFIKACIJE

Zaigrajte Witcher 3 kakav su nam predstavili na E3-u

29.05.2015 u 12:54

Bionic
Reading

Svi se sjećaju prvih foršpana za Witcher 3 te, što je najvažnije, svi znaju da konačna verzija jednostavno nije toliko lijepa. E3FX mod nastoji ispraviti tu nepravdu!

The Witcher 3: Wild Hunt jedna je od ljepših igara koje smo dosad vidjeli, to priznajemo. Međutim činjenica je da su njegovi autori 2013. ušminkali prvi foršpan kako bi ga učinili daleko ljepšim nego što realno jest. Štoviše, u tim videomaterijalima igra je izgledala još ljepše nego maksimalno nabrijana verzija koju igramo danas.

Na sreću, postoje modderi koji su svim grafikom uskraćenim PC-gejmerima priskočili u pomoć. Konkretno, ekipa koja stoji iza moda karakterističnog imena E3FX nastoji vratiti onaj sjaj prvih foršpana te fanovima igre donijeti ljepši Witcher 3 od onog kakvog su ga napravili ljudi iz CD Projekta.

Mislim, pogledajte samo videokomparaciju Witchera s i bez E3FX moda.

The Witcher 3 - Wild Hunt Mod: E3FX Version 5 komparacija

Kako ga instalirati? Lako! Samo downloadajte modifikaciju ovdje, raspakirajte ju u mapu u kojoj se nalazi Witcher3.exe te pokrenite igru. Deinstalacija je isto relativno jednostavna. Samo pobrišite d3d11.dll/dxgi.dll, reshade.fx, kao i mapu Reshade.