E, OVO JE 'SKILL'

Gejmer rasturio Bloodborne bez napitaka za zdravlje!

28.05.2015 u 06:09

Bionic
Reading

Ako ste možda pomislili da ste jedan od najboljih igrača Bloodbornea, bacite pogled na ovaj video i prisjetite se da pred sobom imate još puno, puno posla

Streamer s Twitcha pod imenom Craddoc doista ima razloga za slavlje. On je, naime, koristeći minimalnu količinu zdravlja i praktički osnovni level uspio savladati (skoro sve) bossove Bloodbornea. Ovo je doista velik pothvat uzmemo li u obzir to kako se radi o igri koja prati tradiciju Fromovog serijala Souls, igara poznatih po strahovitoj težini.

Jesmo li spomenuli da nije koristio vatreno oružje niti napitke za zdravlje (ovo vrijedi za 80 posto borbi)? Nismo, ok... išao je u bitku samo s dobrim starim sjeckalicama. Uglavnom, pogledajte mu statove s kojima je krenuo u bitku protiv 17 bossova. Konkretno - količinu zdravlja!


Mislim, pogledajte kako doslovce uništava jednog od najtežih bossova - Gehrmana - bez korištenja jednog jedinog blood viala. Ovo je doista nešto nevjerojatno!

Gehrman - The First Hunter - Bloodborne...Waste of Skin, bez potova!


Kako bi ga savladao, Craddoc je morao naučiti sve Gehrmanove pokrete te koristiti one koji traju predugo kako bi uletio, napravio što više štete u što manje vremena te izbjegao naknadno batinanje. Sve ovo napravio je na trajnom četvrtom levelu 'Waste of Skin'. Svaka čast!

izvor: Kotaku