SPREMNI ZA NEXUS

Heroes of The Storm ušli u otvorenu betu

21.05.2015 u 14:49

Bionic
Reading

Blizzard vas poziva da se pridružite masi drugih igrača u otvorenoj beti njihove 'pojednostavljene' mobe Heroes of The Storm

Blizzardov pokušaj ulaska u tržište moba pod imenom Heroes of The Storm konačno je ušao u fazu otvorene bete. Njegov vrlo specifični pristup žanru isključuje kompleksne nadogradnje predmeta te ih zamjenjuje vještinama, a iskustvo temelji na timskoj suradnji, što je u principu otmjeniji način da vam kažemo kako čitav tim od petorice zajedno sakuplja iskustvo. Last hitting? Nema ga.

Na prvi pogled, ovo izgleda kao jednostavnija verzija League of Legendsa i Dote 2. Realno, Heroesi to i jesu, no tu postoji jedan ključni keč - mape i scenariji. Umjesto jedne brutalno igrane mape, ova igra ih ima više, a svaka se temelji na zadatku kojem tim treba prionuti ako planira pobijediti partiju.

Ovo sve je začinjeno kolekcijom likova koji svi do zadnjeg pripadaju nekoj od Blizzardovih igara. Diablo, Kerrigan, Tychus, pa čak i Lost Vikingsi sudjeluju u bitkama između dvaju timova.

Ako vam ovo nije bio dovoljan razlog zašto ne biste isprobali igru, tu je i onaj dio s free to play pa realno - nemate što za izgubiti... osim sati i sati slobodnog vremena. I nešto malo živaca...

Heroes of The Storm možete skinuti ovdje

Što? Još niste kliknuli link? Možda će vas na to ponukati službeni foršpan za otvorenu betu!