OVO JE BOLESNO

Evo kako Grand Theft Auto V izgleda u virtualnoj stvarnosti

20.04.2015 u 11:07

Bionic
Reading

Ako ste mislili kako GTA V izgleda predobro na PC-u, čekajte da ga vidite u verziji koja radi uz pomoć opreme za virtualnu stvarnost

Sama činjenica da GTA V konačno možemo igrati na PC-u jedna je od najboljih stvari koje su se mogle ovog mjeseca desiti (ako ste gejmer, naravno). Sad zamislite da uza sve beneficije sumanuto visokih rezolucija i mikrodetalja stvar možete igrati koristeći Oculus Rift.

Ekipa iz Virtuixa gurnula je sve korak naprijed. Naime, osim što su jednom od svojih djelatnika na glavu nabili Oculus Rift, omogućili su mu da sve iskusi s kontrolerom u obliku puške te da se kreće okolo koristeći traku za kretanje u svim smjerovima pod imenom Virtuix Omni

Rezultat? Uznemirujuće realistična i prokleto zabavna pljačka dućana koja Grand Theft Autu V daje novu dimenziju. Doslovno. Mislim, pogledajte samo kako čitava stvar izgleda u ovom videu.

GTA V u virtualnoj stvarnosti!


Potencijal opreme za virtualnu stvarnost doista je nenadmašan, pogotovo uzmemo li u obzir da je mnoge nove PC igre, uz malu modifikaciju, mogu koristiti već danas.