NIŠTA OD 2015.?

Zelda za Wii U ponovno odgođena!

30.03.2015 u 11:31

Bionic
Reading

Nintendo je za ovaj E3 priredio malo razočaranje svim fanovima akcijskog RPG-a The Legend of Zelda

Ako ste mislili kako se odgode nadolazećih hitova samo dešavaju kada je u pitanju PC, gadno ste se prevarili. Nintendo je jučer službeno objavio odgodu igre koju željno iščekuju apsolutno svi njihovi fanovi - najnovije Zelde. Da stvar bude još gora, ne radi se o odgodi od mjesec, dva ili tri kao što je to kod Rocksteadyevog nadolazećeg Batmana. Ovdje govorimo o minimalno pola godine, ako ne i više.

Naime, službena izjava iz ureda japanskog diva slovi kako firma uopće ne gleda na izlazak igre kao jedan od prioriteta. Napominju čak kako bi bilo najbolje ne očekivati igru ove godine. Razlozi ovome leže u perfekcionizmu, planovima koji su iz dana u dan sve ambiciozniji, kao i činjenici da tim iza nove Zelde želi da ona bude doista najbolji nastavak do danas.


Ovo je, uvjereni smo, izuzetan šok za Nintendove fanove koji, realno, ove godine doista nemaju triple A naslov kome se mogu veseliti. Neki od njih otišli su toliko daleko da su kupili Wii U u nadi kako će ove godine zaigrati nastavak čuvene Zelde. Nažalost, ne samo da će se morati strpjeti do iduće godine, već neće ništa novo saznati ni na E3-u gdje, pazite ovo, igra neće biti ni prikazana.

Legend of Zelda Wii U trailer

Čini se kako će fanovi Nintenda ove godine doista morati smognuti još malo strpljenja.