POZOVITE KARTE

Hearthstone: Blackrock Mountain dobio službeni datum izlaska

28.03.2015 u 07:17

Bionic
Reading

Blizzard Entertainment, tvorac čuvene kartaške igre Hearthstone: Heroes of Warcraft, objavio je službeni datum izlaska najnovije ekspanzije pod imenom Blacrock Mountain

Najnovija ekspanzija za online kartašku igru Hearthstone nosi ime Blackrock Mountain. Model tog paketa od trideset jedne nove karte sličan je prošlogodišnjem dodatku pod imenom Curse of Naxxramas. Za one koji ne igraju Hearthstone, recimo da se radi o specifičnom setu izazova inspiriranih bossovima iz originalnog World of Warcrafta.

U njemu igrači moraju pobjediti neobične i nerijetko vrlo izazovne bossove te kao nagradu otključati nove karte za svoju kolekciju.

Hearthstone Blackrock Mountain trailer

Uglavnom, od nedavno je poznat točan datum lansiranja ovog proširenja, a to je 3. travnja. Naravno, kao i do sada, otključavat će se dio po dio kampanje te polako davati igračima nove igračke za uništavanje trenutne 'mete' (čitaj, prokleti kancerogeni Hunteri i Mech Mageovi).

Kao što smo već jednom i napisali, Blackrock Mountain košta 700 zlatnika po 'krilu'. Ako želite platiti pravim novcem, to možete napraviti odjednom za 22 eura ili 7 eura po krilu. Ako prednaručite igru, dobit ćete dosta zgodnu lavom inspiriranu pozadinu za kartu.