ZOMBIJI POSVUDA

Arniejev novi film sumnjivo podsjeća na The Last of Us

27.03.2015 u 06:00

Bionic
Reading

Kada vidite film neizravno inspiriran The Last of Us a da u njemu glumi Arnold Schwarzenegger, doista je teško ne pogledati njegov foršpan

Premda Naughty Dog već dulje vrijeme najavljuje ekranizaciju svojeg postapokaliptičnog megahita The Last of Us, čini se kako su ih neki i pretekli. Konkretno, novi film s Arnoldom Scwarzeneggerom pod imenom Maggie sumnjivo podsjeća na spomenutu igru, a stvari postaju daleko interesantnije kada pogledate trailer.

Film se dešava tijekom ili nakon zombi-apokalipse, a okorjeli Arnold u njemu nastoji spasiti svoju kćer koja je inficirana. Makar se ne radi o plagijatu The Last of Us, vrlo je jasno kako su autori ovog filma itekako inspirirani tom igrom.

Maggie trailer


Dodatan razlog leži u činjenici kako je redatelj filma i sam radio na The Last of Us. Henry Hobson, bio je dizajner i redatelj sekvenca titlova na spomenutom Naughty Dogovom hitu.

Hoće li 'Maggie' biti postapokaliptični hit ili samo još jedan celebrity train, saznat ćemo kada stigne u kina. Uolstalom, ako postoji jedna stvar kojoj se radujemo, onda je to ozbiljni i zabrinuti Arnie u kariranoj košulji.

izvor: Eurogamer