TRAŽE VAŠU PODRŠKU

Tvorci Legends of Dawn rade na novoj igri - Wave of Darkness

05.03.2015 u 13:29

Bionic
Reading

Domaći developeri iz Dreamatrixa rade na akcijskom RPG-u Wave of Darkness i za njegovo završavanje trebaju upravo vašu pomoć

Zagrebački studio Dreamatrix, više poznat po crowdfundingom financiranom RPG projektu Legends of Dawn, traži vašu podršku. Njihov najnoviji sandbox roleplaying projekt optimističnog naslova Wave of Darkness dovoljno je ambiciozan da ga tim ne može završiti bez vaše dragocjene podrške.

Wave of Darkness pripada istom svemiru kao i Legends of Dawn, s tim da za užitak igranja ne morate završiti prethodnika. Radi se o hardcore akcijskom RPG-u namijenjenom fanovima igara poput Diabla koji traže malo više slobode u svojim svakodnevnim avanturama.

Naime Wave of Darkness smješten je u otvoreni svijet kojim igrač može kročiti kako mu se prohtije. Wave of Darkness nudi preko 70 sati igre, stotine svojstava, generator spellova, streaming tehnologiju (nigdje u igri nema učitavanja), sustav za craftanje, blago... PUNO blaga, mnoštvo čudovišta i neprijatelja, kao i dobru radnju.

Razlog zbog kojeg Dreamatrix ide na Kickstarter je dvojak: kao prvo, treba im novac za finiširanje projekta, a drugo, treba im reklama. Kickstarter je izvrsna platforma za reklamiranje projekata te se nadaju kako će Wave of Darkness privući mnogo igrača i financijera.

Bilo kako bilo, iskreno se nadamo da su tvorci naučili puno iz Legends of Dawn te oblikovali Wave of Darkness kao akcijski RPG naslov koji će svi fanovi žanra htjeti zaigrati. Više informacija o igri i projektu možete pronaći na Kickstarteru