PRETPLATA I DALJE OPCIONALNA

World of Warcraft pretplatu moći ćemo plaćati zlatom iz igre

03.03.2015 u 07:51

Bionic
Reading

Blizzard Entertainment nedavno je objavio jednu od najvećih promjena u svom stoičkom sustavu mjesečne pretplate

Ako ste student, igrate World of Warcraft, imate tonu vremena, a niste na ti s novcem za pretplatu, Blizzard vam doazi u susret. Skorašnja promjena sustava naplaćivanja mjesečne pretplate pokušat će iz igre izbaciti ilegalnu trgovinu zlatom, a ujedno pomoći manje imućnim gejmerima da igru nastave igrati.

Novost u igri nosi ime token WoW i moguće ga je kupiti za pravi novac. Nakon što ga dobijete u inventaru, moći ćete ga pretvoriti u 30 dana igranja ili prodati u kući za dražbu. Cijena tokena bit će neizmijenjena potražnjom i ponudom te će biti soulboundana, što znači da je ne možete prodati mimo Auction Housea.

Potencijalni kupci će token moći kupiti za in-game zlato te time izbjeći neugodno iskustvo žicanja roditelja da im plate bon ili mjesečnu pretplatu. Oni koji mogu platiti bonove pravim novcem će, u drugu ruku, uštedjeti vrijeme, s obzirom na to da će prodajom tokena moći dobiti zlato za koje bi morali igrati dan i noć

Blizzard se nada kako će ova promjena iskorijeniti prodavače zlata te omogućiti najširem spektru igrača da uživaju u igri unatoč dobrom ili lošem imovinskom stanju. Zvuči dobro.

izvor: IGN