UMJETNOST IGRE

MSU i Machina pozivaju vas da napravite videoigru

01.03.2015 u 07:36

Bionic
Reading

Machina centar game dizajna i Muzej suvremene umjetnosti pokrenuli su zanimljivo natjecanje koje bi moglo okupiti hrvatsku indie gejming zajednicu

Ako ste ikad pomislili da možete napraviti videoigru koja će biti jedinstvena i bolja od svih ostalih, došlo je vrijeme da to dokažete. Počele su službene prijave za projekt 'Umjetnost igre', natjecanja u organizaciji Muzeja suvremene umjetnosti i Machina centra game dizajna

Natjecanje je namijenjeno onima koji su zainteresirani za industriju gejminga i koji se žele okušati u izradi svoje videoigre. Nepotrebno je dodavati kako je ovo idealna prilika da mladi i talentirani pokažu svoje znanje i kreativnost.

Natjecanje će se održati isključivo putem interneta, a sve prijave se zaprimaju putem web-stranice http://msu.machina.hr/. Prijave za natjecanje traju dva tjedna, do 6. ožujka 2015. Nakon ovoga svi prijavljeni timovi dobivaju informaciju o zadanoj temi te pravilima natjecanja.

Timovi će u tjedan dana napraviti video igru na platformama po njihovom izboru. Završene videoigre šalju se sucima kako bi mogli odabrati pobjednike. Objava pobjednika odvija se na zatvaranju natjecanja u prostorima MSU-a te se najbolje ocijenjeni radovi izlažu u specijalnoj prezentaciji u organizaciji MSU-a.

Dakle? Što pobogu čekate!