PODRŽITE DOMAĆE AUTORE

Hrvatska igra Nephil's Fall krenula u pohod na Kickstarter

27.02.2015 u 07:18

Bionic
Reading

Zagrebački indie studio na Kickstarteru je predstavio impresivan platformer Nephil's Fall, a za njegovo dovršavanje treba upravo VAŠU pomoć

Neobično koncipirana indie platformska avantura Nephil's Fall u svojoj je alfa fazi bila predstavljena na ovogodišnjem Reboot Infogameru. Nekoliko mjeseci kasnije dobili smo priliku svjedočiti nečemu divnom. Tim iza Nephila uporno je radio na igri te ju iz koncepta pretvorio u divan 2D sidescroller

U Nephil's Fallu preuzimate ulogu Nephila koji se budi u mračnom, korumpiranom, nekad boljem svijetu. Ubrzo nakon početka igre shvaćate kako napredak ima skupu cijenu - on mora žrtvovati svoje moći da bi spasio svijet. Ovaj obrnuti princip 'napredovanja' igračima će davati velik broj strateških opcija te igru polako iz lakog platformera pretvoriti u pravi pakao.

Ovaj jedinstveni naslov odnedavno možete i podržati na Kickstarteru. Tim koji stoji iza igre potpuno joj je predan, što se i vidi iz Nephil's Fallovog foršpana na Kickstarteru.

Dobra vijest je u tome što igra već nakon nekoliko dana ima 11.200 od ciljanih 30.000 dolara. Ono što vi trebate napraviti je podržati njene autore iz Exordium Gamesa te im omogućiti da svoj projekt privedu kraju.

Više informacija o Nephil's Fallu možete pronaći na Kickstarteru