DONEKLE NEOČEKIVANO

Bandai Namco radi - simulator šumarstva

30.01.2015 u 11:07

Bionic
Reading

Namco je, sudeći prema nedavno objavljenim naslovima, odlučio krenuti u svijet pomalo neobičnih simulacija

Svaki igrač koji prati japansku industriju igara na samo spominjanje Bandai Namcoa dobiva viziju vrhunski ispoliranih borilačkih igara poput Soul Calibura ili Tekkena. Sudeći prema nedavno objavljenim naslovima za 2015. i 2016. izgleda kao da su se odlučili suptilno odmaknuti od svoje uobičajene plejade igara.

U suradnji s njemačkim developerom UIG Entertainmentom koji je već poznat po, recimo to tako, pomalo alternativnim simulacijama objavili su rad na budućim megahitovima iz Professionala: Professional Lumberjack 2015, Professional Lumberjack 2016 te pomalo divlji Professional Farmer 2016. Kao što naslovi nalažu, u Professional Lumberjacku sjeći ćete stabla, a u Farmeru saditi usjeve. Ludnica.

Najnestrpljiviji fanovi očigledno će morati pričekati godinu dana kako bi doživjeli ekstravagancu dva od tri navedena naslova. Europski ogranak Bandai Namcoa vrlo je uzbuđen oko rada na ovim igrama s obzirom na to da je Europska unija (zbog nama nejasnih razloga) već tradicionalno luda za divotama poput Farming Simulatora, Street Cleaning simulatora i nezaobilaznog Eurotruck Simulatora

Bilo kako bilo, dali bismo se kladiti kako već dosta igrača planira uživati u, citiramo, rezanju stabala i njihovom prevoženju do pilane. Professional Lumberjack 2015 izaći će krajem ove godine na PC-u i svim popularnim konzolama. Kako biste skratili vrijeme do izlaska, predlažemo da pogledate dinamični foršpan.

Professional Lumberjack 2015 trailer