USKORO U HRVATSKOJ

Osvojite obljetnički PlayStation 4

18.12.2014 u 13:08

Bionic
Reading

Osim što je objavio službenu cijenu obljetničke verzije čuvenog PlayStationa 4, Sony je na mnogim hrvatskih facebook-stranicama priredio i atraktivnu nagradnu igru

Čuvena siva obljetnička verzija PlayStationa 4 22. prosinca dolazi i u Hrvatsku, što znači da će ovdašnji kolekcionari, kao i najveći fanovi Sonyjeve konzole dobiti priliku kupiti upravo ovaj jedinstveni uređaj. PlayStation Hrvatska objavio je mjesta na kojima će se konzole moći kupiti, a ona su Sony Center, Sancta Domenica, Emmezeta, Harvey Norman, Mondo.hr, Zelda (Osijek) i Millenum Game Shop Joker Centar (Split).

Objavljena je i cijena po kojoj će se konzola moći kupiti. Sivi 20th Anniversary PlayStation 4 u Lijepoj Našoj koštat će 4.299 kuna.

A sada dobar dio - u tijeku su nagradni natječaji na Facebooku koje su pokrenuli Westgate Shopping City, Garden Mall i Point Shopping Center. Pratite gejming portal – HCL, regionalni časopis za gejming kulturu – Reboot i radio Enter Zagreb te portal Zagrebačke Banke Domosfera koji su za vjerne fanove pripremili natječaje putem kojih možete postati vlasnik ekskluzivnog modela PlayStationa PS4. Uhvatite priliku, posjetite ih i možda dobijete konzolu od četiri tisuće kuna.

PlayStation 4 20th anniversary