SEDAM MILIJUNA KORISNIKA

Pogodite koji je najprodavaniji novi naslov za Xbox One?

21.11.2014 u 14:13

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Electronic Arts i Respawn Entertainment su najavili Titanfall Deluxe Edition. Paket uključuje igru te tri dodatka - Expedition, Frontier's Edge i IMC Rising. Verzija za PC je već dostupna na Origin platformi za 40 dolara, a za Xbox One stiže 25. studenog. Upravo na Microsoftovoj konzoli se imaju čime za pohvaliti iz Respawa...

'Konstantno radimo na poboljšanju igre za svakoga, čime bi svih sedam milijuna jedinstvenih korisnika dobili nove načine za igranje Titanfalla', napisala je Abbie Heppe, CM Respawn Entertainmenta. Upari li se to s informacijom iz Electronic Artsa da je Titanfall najbolje prodavani novi naslov (ili radije, intelektualno vlasništvo) za Xbox One, lako bi se reklo da je uistinu riječ o prodanih sedam milijuna primjeraka. No, situacija je nešto drugačija.

Gamespot prenosi informacije s Neogaf foruma, u kojima navodi da sedam milijuna jedinstvenih igrača ne znači nužno sedam milijuna prodanih primjeraka. 'Da, to znači da su Destiny i vjerojatno Watch Dogs prodavaniji i igraniji naslovi', napisao je korisnik foruma DKo5, za kojeg Gamespot navodi da je producent Titanfalla, Drew McCoy. 'To nije iznenađujuć ili sramotan podatak', dodao je, napomenuvši da je uistinu riječ o naslovu koji se prodaje dobro, ali EA kao izdavač već neko vrijeme ne objavljuje brojeve pa to ne mogu ni oni iz Respawn studija.

Neovisno o tome, svi su suglasni u tom da je Titanfall premašio očekivanja i izdavača i razvojnog studija, a po svemu sudeći i igrača. Stoga s nestrpljenjem svi čekaju nastavak franšize, koja izgledno neće biti vezana samo iz Xbox i PC platforme.