TOP LJESTVICA

Call of Duty najprodavaniji, slijedi ga Assassin's Creed

18.11.2014 u 08:33

Bionic
Reading

Iako Call of Duty bilježi značajan pad prodaje, a 'Unity' je pun problema, ta dva naslova trenutačno su najprodavanije igre na planetu

Assassin's Creed Unity je, kao što smo i pisali u nekoliko navrata, razočarao i kritiku i igrače. No silni milijuni ulupani u marketing itekako su se isplatili pa je igra instantno zasjela na drugo mjesto najprodavanijih naslova u Ujedinjenom Kraljevstvu. I ne samo to, značajno je nadmašila prodaju odličnog Black Flaga. Čak 52 posto igara prodano je za PS4, 46 posto za Xbox One te tek dva posto na PC-u. Jeste li još uvijek iznenađeni?

Sa 16.000 prodanih primjeraka više na prvom je mjestu Call of Duty: Advanced Warfare koji nastavlja primati pohvale, iako je njegova prodaja drastično manja no prodaja nekoliko prethodnih igara u franšizi. Na šestom je mjestu još jedan Assassin's Creed – Rogue. Nju, podsjećamo, mogu zaigrati isključivo vlasnici platforma PC, PS3 i Xbox 360.


Na trećem je mjestu epska kolekcija Halo 'The Master Chief Collection'. Na četvrtom je mjestu FIFA, a na osmom novi PES. Listu zatvara Destiny.

1. Call of Duty: Advanced Warfare
2. Assassin's Creed: Unity
3. Halo: The Master Chief Collection
4. FIFA 15
5. Lego Batman 3: Beyond Gotham
6. Assassin's Creed: Rogue
7. Minecraft: Playstation Edition
8. Pro Evolution Soccer 2015
9. World of Warcraft
10. Warlords of Draenor Destiny