POVRATAK DOMAĆEG GEJMERSKOG SAJMA

Pripremite se za Reboot Infogamer 2014.

22.09.2014 u 07:53

Bionic
Reading

Oslobodite raspored od 12. do 16. studenog za novi, veći, bolji i spektakularniji gejmerski sajam Infogamer 2014.

Informatičko-gejmerski časopis Reboot priprema novi gejmerski sajam. Reeboot Infogamer 2014. počinje 12. studenog i trajat će čak pet dana. Prema organizatorima, broj izlagača trebao bi porasti. Ove godine naime očekuju trostruko veći sajam. Zašto? Zato što je Reeboot u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom za Infogamer rezervirao čak tri paviljona (8, 8a i 9).

Što će stati u ove paviljone, pitate se? Turniri, veliki izdavači i gomila nezavisnih timova, čini se. Za početak, planiraju se natjecanja u igrama League of Legends, Pro Evolution Soccer 2015, Hearthstone: Heroes of Warcraft, Call of Duty: Advanced Warfare, DOTA 2 te Counter Strike: Global Offensive. Ukratko, ako ste fan kompetitivnog gejminga, ovogodišnji sajam mogao bi vas ugodno iznenaditi.

Ako dolazite zbog developerskih štandova, ove godine mogli biste naići na Activision Blizzard, Ubisoft, Wargaming Warner Brothers Interactive, Sony PlayStation i mnoge druge. Nadalje, prisutnost velikog broja lokalnog developerskog talenta osigurat će to da regionalna baklja nezavisnog gejminga nastavi gorjeti punom snagom. Najavili su se: Little Green Men, Eipix Mad Head Games, Ironward, Cateia Games, Gamepires i COFA Game

Reboot Infogamer 2014. neće se baviti samo digitalnom zabavom - bit će predstavljene i analogne igre (stolne, minijaturističke, kartaške, pen and paper roleplayinzi i slično), što je jako pohvalan potez. Nadalje, u planu je još veće cosplayersko natjecanje, za koje je osiguran bogat nagradni font i koje će trajati koliko i sam sajam.

Za kraj, u planu je zid s prijavama za poslove u branši razvoja videoigara te izazovan regionalni Game Jam s bogatim nagradama koje je pripremila Machina.

Dakle što kažete? Dolazite li na Velesajam između 12. i 16. studenog?