KRCKANJE I STATIKA

Xbox One je prebučan? Dobit ćete novi

12.09.2014 u 12:32

Bionic
Reading

Najnoviji prigovori s Xboxovog foruma vezani su uz neobjašnjive zvukove koji dopiru iz novih konzola Xbox One

Microsoftovi forumi vezani uz Xbox odnedavno odjekuju prigovorima o poprilično bizarnom bugu. Naime korisnici već neko vrijeme pišu o zvukovima koji dolaze iz popularne konzole Xbox One. Neugodno pucketanje, prekidanje, kao i zvuk statike sprečavali su gejmere da uživaju u igrama, što je nakon nekoliko tjedana prigovaranja privuklo pažnju i samog proizvođača.

Microsoft je objavio da će svi oštećeni vlasnici konzole Xbox One dobiti besplatnu zamjenu. Ovo je vrlo pohvalno, makar im je trebalo samo 800 postova da se pomaknu i izađu korisnicima u susret.


'Čuli smo da mali broj korisnika Xbox Onea čuje čudne zvukove koji dopiru iz konzole. Makar ovo ne utječe na performanse samog uređaja, molimo sve gejmere koji imaju ovaj problem da nam se jave. Na njihov zahtjev zamijenit ćemo im konzolu.'

Microsoftova konzola nove generacije u prodaju je lansirana paralelno sa Sonyjevim PlayStationom 4. Microsoft je do danas distributerima prodao preko pet milijuna uređaja, čime se Xbox One plasirao na drugo mjesto liste najprodavanijih konzola. Prvu poziciju, kao što smo nekoliko puta spominjali, drži PlayStation 4 s deset milijuna prodanih konzola.

Izvor: Cnet